Tooted märksõnaga burrata juust (44)

Stracciatella di Burrata - Juustutootmine, mis põhineb rebitud pasta filata ja koorel

Stracciatella di Burrata - Juustutootmine, mis põhineb rebitud pasta filata ja koorel

Stracciatella on tüüpiline Puglia piimatootmine, mis koosneb pehmetest käsitsi tõmmatud juustunööridest ja koorest; seda spetsialiteeti saab kasutada värskelt tarbimiseks või kaasata salatitesse, pearoogadesse või gurmee pitsadesse, ilma et oleks vaja maitsestada, tänu oma äärmiselt piimasele maitsele.
Burrata ja Stracciata - juust

Burrata ja Stracciata - juust

Burrata ja stracciata
BURRATA JA BURRATINA - FRESH AOP ITAALIA JUUSTUD

BURRATA JA BURRATINA - FRESH AOP ITAALIA JUUSTUD

LA BURRATA Burrata on kreemjas piimatootes, mille välimus sarnaneb mozzarellaga, kuid mille sees on koore ja mozzarella süda. See on valmistatud venitatud taignalehest, mis pärast täitmist suletakse pealt ja sõlmitakse käsitsi, et kujundada selle klassikaline kuju. Täna peetakse seda Apulia traditsioonilise piimatootmise tippu. Saadaval on ka erinevates maitsetes, ökoloogilisena ja sügavkülmutatuna (selle säilivusaeg on 12 kuud). Koostisosad Täispiim, koor, sool, rennet. Ilma säilitusaineid. Suurepärane tomati ja ekstra neitsioliiviõliga, värskete trühvlitega, vorstide või erinevate kombinatsioonidega kuumade roogade valmistamisel.
Burrata Pugliese

Burrata Pugliese

Burrata Pugliese on värske ja kreemjas juust, mis on tüüpiline Itaalia piimatootmise traditsioonile. Valmistatud kõrge kvaliteediga piimast, eristub burrata oma pehme ja võise südame poolest, mis on ümbritsetud õhukese mozzarella kihiga. See juust on ideaalne nautimiseks üksi või koos värskete tomatitega ja tilga oliiviõliga, rõhutades seeläbi selle delikaatset ja ainulaadset maitset. Burrata on suurepärane valik neile, kes otsivad autentset ja rafineeritud kulinaarset kogemust.
Itaalia juustud

Itaalia juustud

BUISSON on Itaalia juustude hulgimüüja Itaalia juustude ekspordimüük Itaalia juustude jaotaja Rungis
Lehmapiima Burrata - Burrata

Lehmapiima Burrata - Burrata

Puhas lehmapiima burrata AGRESSIIVNE HIND
Iberia juust portsjonites

Iberia juust portsjonites

Iberico juust on pressitud juust, mis on valmistatud kolme piima segust (lehm, lammas ja kits). See on kõige populaarsem juust Hispaanias ning vastavalt 28. veebruari 2011. aasta kuninglikule dekreetile 262/2011, mille lisas 4 on kehtestatud kvaliteedinormid juustude ja sulajuustude jaoks. Iga juust, mida turustatakse nimetuse "Iberico" all, peab olema valmistatud värskest piimast järgmistes proportsioonides: maksimaalselt 50% lehmapiima, minimaalne 15% kitsepiima ja minimaalne 15% lambapiima. Seda valmistatakse kogu aasta vältel. Erinevust poolküpse ja küpsetatud juustu vahel määrab küpsemise periood. Esimesel on küpsemise periood üks kuni kolm kuud, pressitud pasta, tihe mass, kuid mitte suletud, väikeste õõnsustega kogu lõikes ja heledat kollast värvi elevandiluust taustal, mis tuleneb kolme piima segust. Küpsetatud juust on küpsenud kolm kuni kuus kuud.
Burrata di bufala - Värske Burrata, mis on valmistatud pulli piimast

Burrata di bufala - Värske Burrata, mis on valmistatud pulli piimast

Burrata, venitatud juust, toodetakse Puglias, eriti Andria linnas. See käsitsi valmistatud venitatud juust, mille sees on Stracciatella süda, on tänapäeval üks parimaid puglia eripärasid. Koostisosad: Piim, koor, sool, trühvel (3%) – või gorgonzola, rennet, ilma säilitusaineid. Tüübid ja formaadid SÄILIVUSAEG: 15 PÄEVA Kood: BURRATP.
Kitses juust rosmariinikoorega

Kitses juust rosmariinikoorega

Surutud pasta juust, mis on valmistatud pastöriseeritud kitsepiimast ja rosmariini koorest, minimaalne vananemisperiood 30 päeva.
Rochefort Juust

Rochefort Juust

350g Rochefort noor saadaval ka: - 2,3kg leib - 6 tükki blister 150g viilud
Kojapärmitatud Pecorino

Kojapärmitatud Pecorino

Meie kõigi soov on kindlasti järgida tervislikku ja toitev toitumist. Tõepoolest, pole juhus, et meie loomuses on alati olemas soov avastada, leida ja tarbida ehtsaid toite, nagu need kunagi olid. Kuna meie ettevõte on rajatud traditsioonide järgimisele, ei saanud me juustuhuvilisi jätta ilma koobas küpsetatud Pecorino Val d'Orciast. Selle toote iseloomulik omadus peitub just küpsetamisprotsessis. See toimub loomulikult, tuhafüüsiliselt kaevatud koopas; ja just selles elupaigas, kogu küpsemise ajal, omandab juust unustamatud aroomid ja maitsed, "tõeliselt unustamatud". Koopas viibib see umbes 4 kuud, mille jooksul juustu hoitakse hoolikalt ja seda töödeldakse koorega taimeõliga, et säilitada selle maitse puhtus.
Küpsetatud Kartulid Ribadena

Küpsetatud Kartulid Ribadena

Proovige meie õhukesi friikartuleid, kuivi ja krõbedaid, täis tõeliste friikartulite intensiivset maitset.
Makaronid ja Juust

Makaronid ja Juust

www.obamakarnar.com Spagetid Oder Rigatoni Väikesed helmed Rotini Charleston Küünarnukid Suur helmed Nuudlid Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Suur Fusilli Suur küünarnukk Penne Rigate Suur kest Sedani Rigati Farfalle Kuskus Väikesed kestad Lumache Liche Kroon Rattad Tähised Nõelad Bucatini Kiire Penne Pasta Kiire Fusilli Pasta Kolme värvi täistera pasta täistera pasta Oder Kiire pärm Töödeldud päevalilleõli www.obamakarnar.com
Mais

Mais

Valmistatud looduslikest koostisosadest kohalike tarnijate poolt Kreekas. - Meie bagelid kaaluvad 120g. - Mini bagelid kaaluvad 60g. Kõik Leo bagelid on vegan, välja arvatud 3 maitset: - Karpkala valge šokolaadiga. - Cheddari juust jalapeenoga. - Mustika valge šokolaadiga.
Trühvlid

Trühvlid

Premium valged ja mustad trühvlid Kreekast
Lille Gelato

Lille Gelato

Flower Gelato 8%-16% CBD. Hüdroponiline kasvatamine, 100% biomassi Sertifitseeritud ja orgaaniline kanep, saadud volitatud kasvatamise kaudu Hoolikalt valitud, et tagada kõrged kvaliteedi- ja ühtlusstandardid. Ärge tarbige THC väärtus alla 0,2%
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola on toorjuust, millel on valge heledat värvi ja mille rohelised triibud tulenevad hallituse moodustumise protsessist. Magusa versiooni puhul on see kreemjas ja pehme, omades erilist ja iseloomulikku maitset, mis on kergelt vürtsikas. Terava versiooni puhul on maitse tugevam ja intensiivsem, mille juust on rohkem hallitanud, tihe ja murenev. Toodetud pastöriseeritud piimast, mis pärineb algsetest piirkondadest, koos piimhappebakterite ja valitud hallitustega, loomulikult laktoosivaba. Saadaval klassikalistes formaatides.
Munanuudlid

Munanuudlid

Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega, ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Must verivorst

Must verivorst

Must vorst, või must vorst, on ainulaadne Portugali delikatess, mille on täiuslikuks viinud Monte Safira oma pühendumisega kvaliteedile ja traditsioonile. Valmistatud parimatest kodumaistest lihadest, on see vorst maitsestatud vürtside ja vere seguga, pakkudes rikkalikku ja eristuvat maitset, mis on nii soolane kui ka rahuldustpakkuv. Traditsiooniline suitsutamisprotsess lisab ainulaadse aroomi, muutes selle silmapaistvaks valikuks neile, kes otsivad autentset Portugali maitset. Monte Safira Must vorst on ideaalne grillimiseks, hautistesse lisamiseks või nautimiseks iseseisvalt. Selle julged maitsed ja kvaliteetsed koostisosad teevad sellest mitmekesise lisandi igasse eine, pakkudes Portugali maitset, mis on nii autentne kui ka rahuldustpakkuv. Kogege Portugali rikkalikku kulinaarset pärandit Monte Safira Musta vorstiga.
Neutraalne juustukook

Neutraalne juustukook

Neutraalne juustukook Kood: TRG076 Diameeter: 24 cm
vee tainas

vee tainas

vee tainas
maitsestatud küpsis

maitsestatud küpsis

maitsestatud küpsis
Kuivatiahjud

Kuivatiahjud

Infrapuna kuivatid edastavad kasulikku energiat ilma kontaktita ja toiduainete pindadel. Nii võimaldavad nad koorikute teket (juustud, koorikuta leivad), katete kuivatamist (juustud, liha), vähendada pindmiste veekoguste hulka, mõjutamata toodete sisu. Need on töötingimuste suhtes vähe mõjutatud ja suudavad oma kiirgajate reaktsiooni tõttu korrigeerida igasuguste termotunnelite loomulikku konvektiivset osa, muutes need väga stabiilseteks ahjudeks. Energia edastatakse vajalikku kohta sobivate annustega ja siis, kui seda on vaja. Räägitakse ka külmast ahjust. Need vältivad toodete tarbetut ülekuumenemist ja on seega ideaalne lahendus külmade toodete puhul. Infrapuna kuivatid võivad esineda kas traditsioonilise ahjuna või lihtsate infrapuna paneelidena avatud protsessis.
Hash Banaanikreem

Hash Banaanikreem

Meie kvaliteetne käsitööhash on valmistatud 100% orgaanilisest Banana Kushi CBD õiepollenist. Selle kõrge CBD tase pakub rahustavat ja lõõgastavat tunnet, mis meeldib nii harrastajatele kui ka CBD asjatundjatele. CBD pood Nice'is ja Antibes'is CBD kuninganna.
küpsised jne.

küpsised jne.

küpsised jne.
Külmutatud Või

Külmutatud Või

Või nimi on reserveeritud toodetele, mis ei sisalda taimsete rasvade segusid ja mille piimarasva sisaldus on vähemalt 82% (mitte rohkem kui 16% vett ja 2% kuiva rasvavaba piima). Või valmistatakse värske või fermenteeritud koore või piima vahustamise teel, et eraldada piimarasv ja piimajääk. Toode on rikas A-, D- ja K-vitamiinide poolest.
Munavalge Kuubikud

Munavalge Kuubikud

Meie Cocotine munavalge kuubikud võimaldavad teil luua konkreetseid retsepte ilma munakollaseta. Cocotine munavalge kuubikud on mõeldud kasutamiseks salatites ja eelroogades! Munakollasest eraldatuna võimaldavad Cocotine munavalge kuubikud teil luua erilisi retsepte.
Kabayak

Kabayak

Võib pakkuda plastikus, kartongkastides või puidust kastis
Piimatootmise seadmed juustutehastele

Piimatootmise seadmed juustutehastele

1962. aastal asutatud Itaalia tööstus, mis on kohal Aversano piirkonnas ja on nüüd kolmandas põlvkonnas, oli esimene ettevõte, kes valmistas bufala piima töötlemiseks juustutehaseid, olles nüüd kohal Campanias ja ka väljaspool riigi piire. Valmistame veniva juustu masinaid - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavalli, jogurt jne. Lisaks valmistame tellimuste ja kohandatud projekte, mida toetab kogenud inseneride ja spetsialiseeritud tehnikute meeskond. Meie masinad - pastörisaatorid, mitmeotstarbelised masinad, anumad, jogurtimasinad, burrata masinad, straccetti masinad, piima jahutid, vormimis masinad, niidimasinad jne. on kõik roostevabast terasest.
REBITSMISMASIN STRACCIATELLALE - MUDAL MPS01 - ITAALIA PATEND Nr. 102020000019009

REBITSMISMASIN STRACCIATELLALE - MUDAL MPS01 - ITAALIA PATEND Nr. 102020000019009

Masin on mõeldud venitatud pasta kiudude tootmiseks, mida kasutatakse stracciatella koostamiseks, burrate täidisena. Masin on täielikult valmistatud AISI 304 roostevabast terasest, millel on mõned osad spetsiaalsetest POLÜMEERIDEST, mis sobivad toiduga kokkupuutumiseks. Masin on PATENTEERITUD ja eristub turul olevatest sarnastest masinatest järgmiste omaduste poolest: kõrge kohevuse ja koore adhesiooniga kiud; piiratud koostisosade arv; kõrge usaldusväärsus ja tootmisvõimekus; kõrge ohutuse tase; lihtne puhastamine ja desinfitseerimine, et vähendada saastumise riski; vähenenud hooldus. VALIKULISED JA TARVIKUD - TOETUSSTRUKTUUR RATTAGA - DETEKTITAVAD RULLID - ÜLEMINE PLAAT KOLME KLAASIGA - TÖÖSTUS 4.0 KONFIGURATSIOON JA VARUSTUS